Les festes de carrer ingressen la meitat de la subvenció abans del seu començament

L’Ajuntament ha augmentat un 25% el pressupost per a aquestes associacions locals

Xàtiva, 31 de juliol de 2018.- L’Ajuntament de Xàtiva ha augmentat en aquest 2018 un 25% la inversió dedicada a les festes de carrers i barris, que ascendeix fins als 20.000 euros en aquest exercici.

La Regidoria de Festes ha complit a més amb el compromís d’abonar la meitat de la subvenció estipulada per a les festes de carrer abans del començament d’aquestes, que es van inaugurar el passat dissabte 29 de juliol al Barri de Sant Feliu.

Aquestes festivitats tradicionals i populars prosseguiran després de la Fira de Xàtiva al carrer Sant Gaietà (23-27 d’agost). Ja al mes de setembre continuaran a les Vivendes Manuel Casesnoves (del 6 al 9), al carrer Vernissa (del 6 al 10), a l’Hort de Mora i al carrer Caputxins (ambdues del 7 al 10), al carrer Blanc (del 13 al 17) i al carrer Ardiaca Baixa (del 14 a setembre).

Les últimes festes de carrers i barris de Xàtiva tindran lloc durant el mes d’octubre. Al carrer Sant Cristòfol s’inicien el 28 de setembre allargant-se fins el 8 d’octubrem mentre que al carrer Sant Josep les viuran del 5 al 8. La resta de carrers que viuran els seus dies grans durant aquest mes són el carrer Ardiaca Alta (del 7 al 11), el carrer Puig (del 11 al 14) i per últim el carrer Sant Joaquim (del 12 al 15).

El regidor de Festes Pedro Aldavero ha explicat que s’ha editat un tríptic amb les diferents dates i celebracions, i ha convidat a tota la ciutadania «a visitar els carrers i els barris ja que de segur que quedaran sorpresos de tota la varietat que hi ha i del gran treball que fan totes les comissions de festes de Xàtiva».

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...