La Casa de la Joventut acull un taller de Slime aquest dissabte 8 de setembre

L’activitat és gratuïta però és necessari fer inscripció prèvia

Xàtiva, 5 de setembre de 2018.- La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat un taller de Slime per al proper dissabte 8 de setembre, en horari de 10:30 a 12:30 hores, a la Casa de la Joventut de Xàtiva.

L’Smile és una massa elàstica que està molt de moda actualment, perfecta per a l’entreteniment i per a fomentar la creativitat. L’objectiu del taller és ensenyar als participants a elaborar-la -ja que és fàcil de fer-, per a poder realitzar-lo inclús a casa.

Per a participar al taller, que és gratuït, cal fer una inscripció prèvia. Des de la Regidoria de Joventut i el Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva han animat a tots els interessats a apuntar-se a la Casa de la Joventut, per correu, telèfon o a través de les xarxes socials.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...