Xàtiva dóna a conèixer l’oferta de les escoles esportives i l’esport per a adults

Els interessats poden triar entre un ampli ventall de possibilitats en els diferents espais a un preu assequible

Xàtiva, 10 de setembre de 2018.- L’Ajuntament de Xàtiva ha donat a conèixer les diferents activitats esportives que estaran a l’abast de la ciutadania a partir d’aquest mes de setembre i fins el proper mes de juny.

D’una banda es troben les escoles esportives, podent triar entre diferents esports com l’atletisme, el bàdminton, el voleibol, el taekwondo, la gimnàstica rítmica, l’aeròbic, l’handbol, l’esgrima i l’esport adaptat. Aquestes escoles s’iniciaran el proper dilluns 2 d’octubre amb un preu de 61 euros per a tot el curs excepte l’escola Esportiva Adaptada, que serà gratuïta.

Respecte als llocs que acolliran aquestes activitats, destaquen el Pavelló Francisco Ballester, amb l’Esport Adaptat (dimarts i dijous de 17:30 a 19h), el Taekwondo (dilluns i dimecres de 17:25 a 18:10 per als xiquets de 4 a 9 anys i de 18:10 a 19:05 per als de 10 a 16 anys), la gimnàstica rítmica (dimarts i dijous de 17:30 a 20 hores repartits en tres grups d’edat) i esgrima (dilluns i dimecres de 17:25 a 18:15 per a xiquets de 6 a 16 anys).

Al Poliesportiu municipal de Les Pereres estarà l’atletisme (dilluns, dimecres i divendres de 17:30 a 18:30 per a la iniciació i de 18:30 a 19:30 per al perfeccionament) i l’handbol els dilluns de 17:15 a 20 hores. Aquest esport també es practicarà al Ballester (dimarts de 19 a 21h) i al col·legi Gozalbes Vera (dimarts i dijous de 17:30 a 19h). Altre col·legi que acollirà esport és el Jacint Castanyeda, on es practicarà bàdminton els dimarts i dijous de 17:25 a 19:25. Per últim el voleibol es podrà practicar al gimnàs de l’IES Josep de Ribera els dimarts i dijous de 17:30 a 19:30 hores.

També per a adults

L’oferta també arriba als adults, que tenen al seu abast un ampli ventall d’opcions per a realitzar esport, amb activitats que van des del 17 de setembre fins el 30 de juny.

Els interessats es poden inscriure a gimnàstica correctiva, manteniment físic, pilates, aeròbic i Step, ball de saló, tai-txi i zumba, disciplines que es realitzaran en els Pavellons Esportius i a espais educatius com l’IES Lluís Simarro o el Col·legi Gonzalbes Vera.

El pagament de les activitats és trimestral i van en funció del nombre de dies en que es realitzen. Dos dies a la setmana per a adults tenen un preu de 25,5 euros mentre que tres dies són 37,5 euros. Per als jubilats és de 12,75 o 18, 75 euros en funció de dos o tres dies. També cap la possibilitat de fer un pagament únic de tot l’any, amb un descompte sobre el preu total. Depenent dels inscrits en cadascuna de les activitats, aquestes podran ser augmentades en hores i dies, disminuïdes o anul·lades en funció de l’assistència, amb un mínim de 20-25 persones.

Per a inscriure’s tant a les Escoles Esportives com a l’Esport per a Adults cal omplir un full d’inscripció i realitzar el pagament, portant posteriorment el full d’inscripció junt amb el resguard de l’ingrés al monitor o monitora responsable de la modalitat esportiva on s’ha inscrit.

Els interessats poden informar-se al poliesportiu municipal Les Pereres de 07:00 a 21:00 hores, o al telèfon 96 228 30 00.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...