Xàtiva oferirà una visita guiada a la ciutat amb motiu del Dia Mundial del Turisme

La visita, que tindrà lloc el diumenge 30 de setembre, servirà per a donar a conèixer l’APP turística de la ciutat, premiada com a la millor guia de destinació d’Espanya

Xàtiva, 24 de setembre de 2018.- Amb motiu del Dia Mundial del Turisme, que se celebra el proper 27 de setembre, i sota el lema “Turisme i Transformació Digital”, des de la Regidoria de Turisme s’ha preparat una visita guiada per commemorar aquesta data. Mariola Sanchis, regidora de Tursime, explica que “malgrat que se celebra el 27 de setembre, hem decidit traslladar-ho al diumenge 30 per a que la gent tinga més possibilitats de participar”.

La visita té com a lema “Descobreix la nostra APP” i té com a objectiu, d’una banda, donar a conéixer aquesta guia gratuïta, ràpida i intuïtiva que va guanyar el premi a la millor APP d’Espanya en la seua categoria, en el concurs APP Tourism Awards 2018 celebrat a FITUR. D’altra banda, aprendre a utilitzar-la per millorar l’experiència de totes aquelles persones que vullguen visitar la nostra ciutat.

L’activitat començarà a les 11h des de la Font del Lleó, des d’on els participants, seguint les indicacions dels guies, podran descarregar l’aplicació amb la connexió WIFI de la nova oficina de turisme. Tot seguit, es procedirà a fer un recorregut pel casc històric visitant la Plaça de la Trinitat, la Col·legiata, la Plaça del Mercat, el Museu de l’Almodí, el Museu de Belles Arts, el Carrer Montcada, el Carrer Sant Francesc… interactuant amb l’APP que disposa, entre d’altres funcions, d’àudio-guies i d’un sistema GPS de localització.

La visita finalitzarà sobre les 14 h aproximadament. Les places són limitades (90) i cal inscriure’s a la nova oficina de turisme sita a l’Avinguda de Selgas, 2, junt a la Font del Lleó. Imprescindible portar telèfon mòbil i recomanable calçat còmode. A més d’aquesta activitat, l’entrada als dos museus i al Castell seran gratuïtes durant tot el diumenge.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...