XÀTIVA MILLORA LES SEUES INFRAESTRUCTUES I INSTAL·LACIONS AMB L’AJUDA DE LA DIPUTACIÓ

  • El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, visita Xàtiva

  • En total s’ha invertit al voltant de 3.000.0000 euros a la capital de La Costera

10/octubre/2018. El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, ha visitat la ciutat de Xàtiva a la Costera per conèixer de primera mà els projectes finançats amb fons de l’àrea de Cooperació Municipal de la Diputació.

Emili Altur, s’ha dirigit cap a la capital de la Costera, Xàtiva, on s’ha reunit amb l’alcalde de la localitat, Roger Cerdà; la regidora d’Urbanisme, Cristina Sunyer, i el regidor de Cultura, Jordi Estellés, els quals li han presentat el projecte que es durà endavant a l’Ermita del Puig, que constarà de la novena fase, i que es podrà dur a terme amb els 150.000 euros destinats de subvencions a obres de restauració per a la conservació de bens immobles de la província de València que posseeixen valors històrics, artístics o d’interès cultural (RIHA). “En concret, en aquesta legislatura s’han invertit al voltant de 3 milions d’euros en diferents projectes ací en Xàtiva” ha assenyalat Altur.

Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva, ha destacat que “gràcies als fons que s’estan transferint des de la Diputació de València podem dur endavant la rehabilitació de l’Ermita del Puig així com el Museu Corpus” i ha continuat: “el suport de la Diputació ha estat fonamental en esta legislatura per a dur endavant la majoria dels projectes que per als municipis són importants atès que som nosaltres els que decidim quins programes s’ajusten més a les necessitats de cada localitat” ha declarat Cerdà.

El diputat de Cooperació Municipal, a més, ha pogut visitar les obres d’habilitació per al futur Museu del Corpus de Xàtiva que començaren el passat mes de juny. L’actuació compta amb un pressupost de 50.000 euros, gràcies a la subvenció RIHA que atorga la Diputació de València.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...