El castell de Xàtiva continua batent rècords amb vora 3.000 visites durant el pont de Tots Sants

Turisme Xàtiva torna a estar present amb un estand en la Fira de Cocentaina

Xàtiva, 6 de novembre de 2018.– Després de la seua inscripció en el Club de Producte Turístic Grans Castells i Palaus d’Espanya, el castell de Xàtiva continua oferint un important atractiu per als visitants que escolleixen Xàtiva com a destinació durant els dies festius. Així ho testimonia la important xifra obtinguda per les taquilles de la fortalesa durant el passat pont de Tots Sants. Un total de 2.880 persones visitaren el castell de Xàtiva entre els dies 1 a 4 de novembre.

Curiosament, el dia de major afluència de públic va ser dissabte 3 de novembre, amb un total de 890 visites. En segon lloc, se situa el dijous 1 de novembre, dia de Tots Sants, amb 757 visites. A continuació, trobem diumenge 4 de novembre, amb 704 visites. Finalment, divendres 2 de novembre, malgrat ser dia laborable, el castell va registrar 529 visites.

D’altra banda, l’activitat de promoció turística de la ciutat no cessa. Per tercer any consecutiu, Xàtiva va exposar els seus atractius turístics a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Amb aquesta iniciativa, Turisme vol aprofitar la gran afluència de públic i la proximitat de la capital del Comtat per donar a conèixer el ric patrimoni monumental i cultural de la nostra ciutat, en un esdeveniment que frega els 400.000 assistents any rere any.

La regidora de Turisme, Mariola Sanchis, valora que “les accions de promoció que estem duent a terme estan donant resultats, per eixa tendència a l’augment en el número de les visites al castell. D’altra banda, les dades són un al·licient per continuar treballant pel turisme a la nostra ciutat”.

A l’estand s’exposaren les distintes publicacions de promoció turística, com ara la guia “Xàtiva monumental”, tríptics, fullets d’allotjaments, restaurants i gastronomia, a més de publicacions específiques sobre el castell i les rutes temàtiques dissenyades per a visitar la nostra ciutat.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...