Tallers, cursos, xerrades i viatges completen l’oferta d’activitats juvenils per a novembre i desembre

triptic novembre-desembre int

Xàtiva, 6 de novembre de 2018.– La Regidoria de Joventut enceta la nova programació juvenil per als mesos de novembre i desembre de 2018. Aquesta programació continua oferint activitats i tallers d’oferta molt variada i accessible per als i les joves. D’aquesta nova oferta d’activitats cal destacar els tallers de diferents temàtiques, com ara els tallers de tatuatges de henna, tallers d’elaboració de sucs i còctels, master class de DJ, taller de composicions decoratives amb llepolies, creació d’un photocall per a festes o d’elaboració de galetes fondant. Tots els tallers són gratuïts però cal inscripció prèvia en la Casa de la Joventut.

Respecte a les activitats programades, es realitzarà una exposició per commemorar el Dia Mundial sense Alcohol, organitzat per la UPCCA. Així mateix, amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la Sida, es farà una campanya informativa i, també, per al dia + curt, una projecció cinematogràfica.

El Consell de la Joventut de Xàtiva també ha organitzat dues xarrades, una de feminisme-igualtat-diversitat i una altra sobre ecologisme-medi ambient-sostenibilitat, així com també una eixida al Saló del Manga.

Continuaran les visites als centres d’educació secundària de la ciutat per tal de donar difusió al programa d’activitats, sobretot del programa de corresponsals juvenils.

L’oferta de cursos homologats per l’escola d’animació Abast continua i per aquests mesos es realitzaran cursos de llenguatge de signes (30 h) i de gestió de conflictes-mediació (30 h).

Des de Joventut, es realitzarà un concurs de relats breus amb el lema “Prou de violència masclista”, on el guanyador o guanyadora rebrà un premi consistent en un val de 100 € per a gastar en un comerç de Xàtiva. Les bases del concurs s’han de sol·licitar en la Casa de la Joventut. Per a desembre hi ha previst el concurs de fotografia nadalenca amb el tema “Prevenció d’addiccions”, organitzat per la UPCCA.

Respecte als viatges joves, s’ofereix un cap de setmana a Madrid (15-16 de desembre), on hi ha una oferta molt variada de les activitats i visites que es poden fer. També hi ha una eixida a la neu, concretament el 28 de desembre amb una excursió a Javalambre.

Per a més informació o inscripcions als tallers, activitats i cursos, recordem que el nostre telèfon d’atenció al públic és el 962281803 i el correu electrònic “joventut@ayto-xativa.es”. També ens podeu seguir mitjançant les nostres xarxes socials (Instagram i Facebook amb el nom d’Infojove Xàtiva) i podeu enviar un whatsapp al telèfon 663999289 amb “infojove Xàtiva + nom i cognoms + edat + municipi” per estar al corrent de totes les novetats que oferim. També ens podeu presentar propostes mitjançant els Corresponsals Juvenils del teu institut o directament en el Centre d’Informació Juvenil de la Casa de la Joventut, ubicada en el Carrer Montcada, 14.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...