3.000 persones ompliran la Costa del Castell en el III Ciclocross Internacional Ciutat de Xàtiva

Xàtiva, 3 de desembre de 2018.- Aquest matí s’ha presentat la tercera edició del Ciclocròs Challenge Internacional Ciutat de Xàtiva. A l’acte, celebrat a la sala de premsa de l’Ajuntament de Xàtiva, han acudit el regidor d’Esports, Pedro Aldavero i el president i vicepresident del Club Ciclista Bicicletes Sanchis, organitzadors de la prova, Salvador Sanchis i Miguel Ángel Ortega.

Aquest important esdeveniment esportiu tindrà lloc el proper dissabte 15 de desembre, a les 9h, al paratge de la Costa del Castell. És la primera ocasió en que es fa una convocatòria internacional. En Espanya, només hi ha set proves d’aquesta envergadura. S’espera la participació de 600 esportistes i l’assistència de més de 3.000 persones.

La inscripció per a la prova, valedora per als campionats autonòmic, nacional i mundial, és de tràmit obligatori per Internet fins el divendres 14 de desembre a les 18:00 hores, a través del següent enllaç: http://fccv.es/index.php/smartweb/inscripciones/inscripcion/13178-III-ciclocross-CIUTAT-DE-XATIVA

Les inscripcions realitzades a través del web es poden cancel·lar fins a 12 hores abans de l’inici de la prova (les 21.00h del dia anterior) per a totes les categories.

La competició s’organitzarà amb les següents categories: cadets, júniors, èlit, sub-23, màster 30/40/50/60, principiants / alevins / infantils, fèmines.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...