La Policia Local i el col·legi Pla de la Mesquita presenten un calendari solidari

El calendari es pot comprar per 10 euros en diferents dependències municipals i al propi col·legi

Xàtiva, 13 de desembre de 2018.- Aquesta vesprada, a les 19:30h, en la sala de conferències de la segona planta de la Casa de Cultura, es presentarà el calendari solidari “Politeràpia”, realitzat entre la Policia Local de Xàtiva i els xiquets del centre públic d’educació especial “Pla de la Mesquita”. 19 policies locals i 18 xiquets són els protagonistes d’aquesta primera edició del calendari solidari que té una tirada de 1.000 exemplars amb un preu de 10 euros.

Els beneficis de la venda del calendari seran donats a l’associació de pares i mares d’aquest centre educatiu per al finançament d’activitats extraescolars dels alumnes. Aquestos calendaris benèfics podran ser adquirits al mateix centre educatiu, a la Policia Local, Casa de Cultura, Oficina de Turisme, Museu Municipal, Biblioteca i al Castell. A l’acte de presentació assistiran la regidora Mariola Sanchis, el comissari Antonio Collado, l’agent Jordi Chordà i Mila Delgado, en representació de l’AMPA del col·legi.

El calendari s’ha realitzat en dues sessions fotogràfiques, la majoria d’elles dutes a terme dins de les dependències de la policia i en altres en llocs singulars de la nostra ciutat, com ara la Seu o l’Oficina de Turisme. Durant les sessions, els xiquets i xiquetes mostraren la seua predisposició a posar per a la imatge, així com la seua alegria per poder compartir l’experiència junt als policies de la nostra ciutat.

En el calendari es poden veure simpàtiques imatges, com ara un xiquet denunciant a dos policies; altres xiquets davant dels ordinadors del 112, al despatx d’Educació Vial o al de la Prefectura junt al comissari. Així mateix, durant la presentació es podrà veure un making-off amb música amenitzada pel grup “La Fúmiga”.

S’ha tingut en compte ressaltar dos dies especials per a ambos col·lectius: el 24 de febrer (Dia de la Policia Local de Xàtiva) i el 3 de desembre (Dia Internacional de les Persones amb discapacitat). A més a més, a la portada es pot veure una foto familiar del moment de l’entrada a la Policia Local on posaren tots els policies junt als xiquets, així com a la contraportada on apareix un collage de la sessió de fotos i un homenatge pòstum a l’agent Alfred Soler, recentment desaparegut.

 

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...