La Regidoria de Joventut organitza el TALLER DE GOLOCASH (Arbre de Nadal), el dijous 13 de desembre de 17.00h a 19.30h.

No queda gens per a Nadal. Sense adonar-nos, ens hem ficat en aquesta època de l’any en la qual els carrers s’omplen de llums i gent carregada amb borses. La nostra agenda està plena de plans, de menjars de treball, de sopars amb els amics i per descomptat, de retrobaments familiars, és per aquest motiu que s’ha organitzat aquesta activitat. Consisteix en mitjançant golosines construir un arbre de nadal.

Si vols assistir, ja pots inscriu-re’t.

Des de la Regidoria de Joventut i el Centre D’Informació Juvenil de Xàtiva us animem a tothom que us apunteu en la Casa de la Joventut, que us ho passareu molt bé a més d’obtenir un títol molt demandat per treballar en empreses d’animació i esdeveniments.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...