Concert Extraordinari de Nadal del Conservatori Professional Municipal Lluís Milan

CONCERT EXTRAORDINARI DE NADAL 2018

Un any més, la recaptació del concert de Nadal serà exclusivament a benefici de l’AECC Junta Local de Xàtiva

Xàtiva, 17 de desembre de 2018.- El proper divendrtes 21 de desembre se celebrarà el tradicional concert de Nadal del Conservatori de Música Lluís Milan. L’acte, que tindrà lloc a les 19:30h al Gran Teatre de Xàtiva, continua desprenent tints solidaris i, com de costum, la recaptació de la venda d’entrades serà donada a la Junta Local de Xàtiva de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Aquest any el concert està dedicat a clàssics del cinema i dels musicals, i s’interpretaran algunes peces d’obres emblemàtiques com Cats o My Fair Lady. El programa, però, també inclou algunes peces de Leonard Bernstein per commemorar el centenari del seu naixement.

Entre les novetats d’aquesta edició, trobem la col·laboració del cantant Jordi Sánchez i de la professora de piano del Conservatori i estudiant de cant, Carolina Mas, que acompanyaran amb les seues veu algunes de les peces incloses al programa. També cal destacar la col·laboració del professor del Conservatori Juan Carlos Gonzalez, que realitzarà un solo de clarinet.

Enguany es pot dir que el Conservatori al complet participa d’aquest concert ja que també hi participarà l’alumnat del Mètode Suzuki de Violí (una modalitat recentment integrada a l’oferta formativa del centre), i tant el cartell com el tríptic anunciadors han estat elaborats per l’alumnat de l’aula d’audiovisuals, éssent Clara Ventura la creadora del cartell triat per a l’ocasió.

I una altra de les novetats afecta la presentació del concert que, aquest any, prescindirà de presentador o presentadora per fer-se de manera audiovisual amb un muntatge fet per part del professorat del centre.

Empar Penadés, regidora de Conservatori, aprofita per convidar tota la ciutadania de Xàtiva i les rodalies a assistir a aquest concert que, a més d’oferir música de qualitat, té un transfons molt solidari. «Espere i desitge que s’òmpliga el teatre per escoltar els nostres músics i que la recaptació d’aquest any supere amb escreix la xifra de l’any passat.», ha apuntat la regidora.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...