Prestacions Sanitàries cedeix material al Centre de Salut per a la formació en RCP

Xàtiva, 6 de febrer de 2019.- La regidora de Prestacions Sanitàries, Cristina Suñer, va fer entrega ahir de dos maniquins per a RCP a la Coordinadora d’Infermeria del Centre de Salut Ausiàs March, Rosa Ferrer. Aquesta cessió de material per part del Consistori respon a les demandes del Centre de Salut d’equipament per formar el seu personal, tant facultatiu com administratiu, en maniobres de primers auxilis com la reanimació cardio-pulmonar.

Segons Suñer, “aquesta és una xicoteta inversió econòmica que multiplica exponencialment els beneficis que pot aportar a la ciutadania en general, ja que facilitarà el reciclatge i la formació del personal en maniobres de RCP que permetran salvar vides humanes, donat el cas.

Aquesta no és la primera vegada que la Regidoria col·labora en les tasques de formació sanitària d’altres entitats. En 2017 subscrivia un conveni de col·laboració amb l’Associació Manos i Vida, a través del qual cedia 4 maniquins per a la pràctica de tècniques de reanimació i es comprometia a facilitar, de manera gratuïta, instal·lacions municipals dins de la localitat per a la realització dels tallers que l’associació realitza.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...