CONCURS FOTOGRÀFIC “CARNESTOLTES A XÀTIVA”

BASES CONCURS FOTOGRAFIA CARNESTOLTES – 23 Febrer

La Regidoria de Joventut organitza un concurs fotogràfic amb motiu del dia de Carnestoltes amb la finalitat de difondre la fotografia i el carnestoltes entre els i les joves. Podran participar en el concurs tots els joves i les joves d’entre 12 i 30 anys, residents a Xàtiva o a la comarca de la Costera que desitgen participar.

Totes les fotografies que es presenten hauran de ser inèdites i haver estat preses fins al dia 23 de febrer, data límit per participar en el concurs. No s’admetran fotomuntatges o collages que alteren la fotografia i cada concursant podrà presentar-ne un màxim de fotografies.

Pel que fa a la presentació de les obres, es presentaran dins d’un sobre tancat on per fora pose exclusivament “Concurs Carnestoltes 2019” i, per dins, la o les fotografies presentades en format digital, gravades en format .jpg en un CD o USB amb un lema i un altre sobre tancat on consten el Nom i Cognom, telèfon, e-mail, edat i adreça del o la participant clarament escrits i llegibles.

El guanyador o guanyadora del concurs, rebrà un abonament de 50€ a gaudir en un comerç local de la seua elecció. Les bases íntegres es poden recollir en la Casa de la Joventut. Recordem que el nostre horari és de 10 a 13h de dilluns a dissabtes i vesprades de dilluns a divendres de 17h a 20h. A més a més, les persones que vulguen més informació sobre el concurs o sobre qualsevol altre servei o activitat es poden posar en contacte al 962274342 o al correu electrònic “joventut@ayto-xativa.es”.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...