Medi Ambient demana que s’extreme la precaució en cremes de restes agrícoles i maneig de pirotècnia

 

Les altes temperatures i l’escassesa de pluja durant l’hivern incrementen el risc d’incendis forestals en època de cremes i falles

Xàtiva, 1 de març de 2019.- La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Xàtiva, Pilar Gimeno, ha llançat un avís preventiu per conscienciar a la població de l’elevat risc d’incendi forestal degut a les altes temperatures que s’estan experimentant en les darreres setmanes.

Gimeno ha dit que “des de la Regidoria de Medi Ambient, es dóna avís a tota la ciutadania per a que tinguem precaució, degut a les altes temperatures que estem tenint i a l’hivern tan sec que hem tingut, que ha provoca que el subsol no tinga humitat. Encara estem en època de crema en zones agrícoles i Bixquert i és necessari que s’extremen les precaucions a l’hora de procedir a aquestes cremes. Cal evitar al màxim el risc d’incendi, així com tenir especial cura amb en el maneig de pirotècnia recreativa durant la celebració de les properes falles”.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...