L’ORA no funcionarà en els carrers tallats per falles

Xàtiva, 13 de març de 2019.- El servei d’estacionament regulat en zona blava estarà inactiu durant els dies que es tanque la circulació en carrers amb motiu de la celebració de les festes falleres a la ciutat. El no funcionament de l’ORA anirà fent-se efectiu en els carrers a mesura que aquests es vagen tancant per la plantà dels monuments

Aquesta iniciativa respon a la necessitat d’evitar molèsties innecessàries en uns dies en què la circulació i l’aparcament es veuen alterats com a conseqüència de la presència dels monuments fallers que ocupen les seues demarcacions al llarg de tota la trama urbana de Xàtiva, tot i què es recomana evitar desplaçaments en cotxe per dins de la ciutat que poden ser complicats en uns dies de màxima exigència per a la regulació del trànsit.

Els expenedors de tiquets es tancaran des d’última hora del dia fins a primera hora del dia següent per evitar actes vandàlics. En cas que un usuari necessite anular una denúncia i es trobe l’expenedor tancat, podrà fer-ho mitjançant l’aplicació mòbil Telpark, enviant el mateix dia un correu electrònic a oraxativa@dornier.es o adreçant-se a les controladores de l’ORA l’endemà.

A més a més, es recorda que centenars de places d’aparcaments dels pàrquings públics ubicats junt a l’estació de RENFE, plaça de la Bassa i República Argentina estan subjectes a la primera hora d’estacionament gratuïta.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...