Xàtiva es mostra en el Saló de Turisme de Barcelona

La capital de la Costera també va oferir el seu producte turístic en la MITT, Fira Internacional de Turisme de Moscou

Xàtiva, 22 de març de 2019.- La ciutat de Xàtiva mostra un any més la seua oferta turística en el Saló Internacional B-Travel 2019 de Barcelona, que se celebra des de hui fins al proper diumenge. La mostra del producte turístic de Xàtiva ha estat englobada dintre de l’estand del Patronat de Turisme de València, que baix la marca «València Turisme» també ha exposat els municipis valencians de Sueca, Cullera, Oliva, Gandia, El Puig de Santa Maria, Sagunt, Canet d’En Berenguer, Requena i Alboraia, i les empreses Horta Viva, Quicksail i l’associació Ruta del vi d’Utiel-Requena.

El Patronat de Turisme de València ha elegit per a aquesta ocasió el lema «Try València. The bright side of life» on es vol demostrar la singularitat del territori valencià a través del seu clima i gastronomia. També es fica en valor la «llum pròpia» de les comarques valencianes.

Mitjançant la presència en el Saló B-Travel, on estan presents organismes oficials de promoció turística estatals i internacionals, agencies de viatges i multitud de agents turístics, i aprofitant que la Comunitat Valenciana és el tercer destí turístic del mercat català, la ciutat de Xàtiva està exposant el seu ric patrimoni cultural i històric ficant l’accent en la «Ruta dels Borja», que baix la marca «Territori Borja» vol ficar en valor el llegat d’aquesta família en la seua ciutat natal.

A més de participar en el Saló de Turisme de Barcelona, el producte turístic de Xàtiva també es va oferir en la MITT, Fira Internacional de Turisme de Moscou, a través de l’empresa DMC Spain Tours. L’objectiu d’aquesta empresa és atraure turistes russos a Espanya, especialment a la Comunitat Valenciana. Dies abans d’aquesta Fira, l’empresa va visitar Xàtiva per conèixer la ciutat.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...