27 empreses i serveis turístics de Xàtiva formen part ja de la xarxa SICTED de qualitat turística

DSC08112 DSC08123 DSC08133 DSC08134 DSC08135 DSC08136 DSC08137 DSC08138 DSC08139 DSC08140 DSC08141 DSC08142 DSC08143 DSC08144 DSC08145 DSC08148

5 establiments d’allotjament, 8 restaurants, 5 cafeteries, 2 comerços i 7 serveis turístics de la ciutat formen part de la xarxa que impulsen Turisme Comunitat Valenciana i la Secretaria d’Estat de Turisme

Xàtiva, 7 de novembre de 2018.– El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, han lliurat aquest matí les distincions de qualitat turística SICTED a 7 noves empreses que s’han incorporat enguany a aquesta xarxa que impulsa Turisme Comunitat Valenciana i la Secretaria d’Estat de Turisme. Les empreses que han obtingut la distinció per primera vegada son Bellver Bedrooms (casa rural), Café Trobat (cafeteria), Casa del Cigroner (albergue), El Rincón de Isabel (comerç del nucli antic), Els Porxes (restaurant), Ganesh Cocina Ecléctica (restaurant) i Public Lounge Mercat (restaurant). Amb aquests, ja són 27 els establiments de Xàtiva que ostenten aquesta certificació de qualitat ideada per a millorar l’experiència turística en les destinacions.

L’alcalde Roger Cerdà ha agraït a Francesc Colomer “l’acompanyament en el camí de la millora de la qualitat turística a la ciutat”. El primer edil també ha tingut paraules de reconeixement per a les empreses que hi participen que, segons l’alcalde, “amb el seu esforç demostren l’estima pel seu negoci i per la ciutat”. Cerdà ha explicat que SICTED és “una aposta que iniciarem a principis de legislatura i que ha donat bon resultat”.

Per la seua banda, el secretari autonòmic ha destacat que “el millor màrqueting comença en el producte, construint una proposta de valor que Xàtiva té”, tot referint-se a l’oferta turística que representa el patrimoni històric de la ciutat i la seua relació amb la família Borja, articulada en el producte turístic Territori Borja.

A banda dels 7 nous integrants de la xarxa SICTED, 9 establiments més renoven la seua certificació enguany. Es tracta de Casa Aldomar (casa rural), Museu de Belles Arts de la Casa de l’Ensenyança, Castell de Xàtiva, El Poblet (cafeteria), Hotel Vernisa, Museu d’Arqueologia de L’ Almodí, Policia Local, Sirope (cafeteria) i la Tourist Info de Xàtiva.

A totes aquestes, cal sumar 10 empreses més, que arreplegaren distinció l’any passat i, per tant, aquest any no els toca: Montsant (hotel i restaurant), Xococap, D’ Turisme, Love Xàtiva Tours, Mirador del Castell, Il Padrino Due, El Túnel Tapas, Mel de Romer, Mel i Salut i Taberna Kubaba.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...