El València CF realitzarà un Clínic a Xàtiva

A5 Valencia Clinic Xativa

Els dies 23, 24, 25 i 26 d’Abril, aprofitant les vacances de Pasqua, el club Valencianista junt a l’empresa Nitidia Sport, ha organitzat un curs intensiu que combinarà el millor de l’acadèmia del València CF amb jocs i activitats.

Entrenadors de màxim nivell, de l’escola del València CF, sorpreses, jocs i futbol, ​​molt futbol. Això és el que els espera als xiquets i xiquetes que s’inscriguen al primer Clínic València CF a Xàtiva. I és que, el club Valencianista, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva i el Ciutat de Xàtiva FB, organitzen del 23 al 26 d’abril, en plenes vacances de Pasqua, un campus dedicat a tots els joves futbolistes de Xàtiva i voltants.

Tal com ha explicat Ivan Malter, responsable de l’empresa organitzadora, “les inscripcions continuen obertes i avancen a un bon ritme, de manera que s’esperen molts xiquets i xiquetes al clínic”. També ha recalcat que “a més dels entrenaments impartits pels formadors de l’escola del València CF, els xiquets i xiquetes rebran una equipació complerta oficial d’entrenament, a més de dinar, hidratació, diploma, regals i moltes altres sorpreses”.

L’esdeveniment es realitzarà al poliesportiu municipal Les Pereres de Xàtiva de 9:00 a 13:30, citant a tots els familiars i amics a l’últim dia, el 26 d’abril, en el qual es realitzaran partits d’exhibició, lliurament de diplomes i sorteig de regals, a més d’alguna sorpresa.

A més, l’experiència es completarà amb una excursió a la ciutat esportiva del València CF, on realitzaran els entrenaments diaris i coneixeran les espectaculars instal·lacions on s’han format jugadors de talla mundial.

El València CF, ha assegurat que el club té un objectiu molt marcat, que és “arribar al màxim de comarques de la Comunitat Valenciana i per això es realitza aquest clínic, donant a conèixer la nostra metodologia i manera de treballar.”

Des del Ciutat de Xàtiva FB s’ha recalcat l’oportunitat única que se’ls està brindant als xiquets i xiquetes de Xàtiva i voltants, l’oferir l’oportunitat d’aprendre dels entrenadors de l’escola del València CF, seguint la metodologia que ha creat a futbolistes de talla mundial, i que cada dia apliquen a la ciutat esportiva, amb alguns privilegiats. Destaquen també que tot això és fruit del conveni signat amb el València CF, sent el Ciutat de Xàtiva FB una de les escoles conveniades VCF.

Des de l’Ajuntament coincideixen que és un honor per a Xàtiva poder comptar amb els millors professionals, en aquest cas amb el València CF. I animen a tots els xiquets i xiquetes a participar-hi. A més, recalquen que és important ja que amb aquest, i altres esdeveniments, se situen entre els millors de la comarca.

Recordar que poden realitzar les inscripcions a través de la pàgina web www.vcfcampusclinics.com

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...