Inscripció oberta per a l’Escoleta de Pasqua 2019 de Xàtiva

El pagament de la matricula s’ha d’efectuar a través del portal de Gestió d’Autoliquidacions de l’Ajuntament o per transferència bancària. Posteriorment hi ha que entregar el justificant d’aquest i el full d’inscripció a la Casa de les Dones

Xàtiva, 9 d’abril de 2019.- L’Ajuntament de Xàtiva informa que les inscripcions per a l’Escoleta de Pasqua 2019, que començara el dijous 18, i fins el 30 d’abril, ja estan obertes.

Totes les mares i pares interessats a apuntar els seus fills i filles ho poden fer pagant la taxa de la matricula a través de la plataforma de Gestió d’Autoliquidacions de l’Ajuntament (enllaç: https://applicationhome.es/autoliquidaciones_xativa/escuela_pascua) o a través de transferència bancària a favor de l’Ajuntament de Xàtiva al C/C ES13 2045 6008 71 1100000168 (Caixa Ontinyent) indicant com a concepte ESCOLETA PASQUA 2019+NOM XIQUET/A. Posteriorment, hi ha que entregar el justificant de pagament junt amb el full d’inscripció emplenat (enllaç: Full d’inscripció Escoleta de Pasqua 2019) a la Casa de les Dones (plaça de l’Espanyoleto, 15). El preu de la matrícula es fixa en 25 euros.

L’horari de l’escoleta és de 9:00h a 13:00h, amb possibilitat d’horari especial de 8:00h a 14:00h. Els dies que es realitzarà l’Escoleta de Pasqua 2019 són 18, 23, 24, 25, 26, 29 i 30 d’abril.

El lloc de celebració de l’Escoleta de Pasqua 2019 és el CPEIP Gozalbes Vera. L’edat dels xiquets a matricular va des dels 3 anys fins als 12 anys (excepcionalment fins a 14 anys si tenen germans o germanes més xicotets matriculats).

L’Escoleta de Pasqua d’aquest any, organitzada junt amb la ludoteca La Mona, se centra amb les diferents cultures, on els xiquets i xiquetes podran conèixer les tradicions de cada territori. Per a qualsevol dubte o dificultat en la inscripció es recomana acudir a la Casa de les Dones.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...