S’instal·len jocs al jardí del carrer Trobat

Els nous elements d’entreteniment aposten pels jocs tradicionals de taula i aborden la inclusió social per a aquelles xiquetes i xiquets amb diversitat

També s’han realitzat millores en instal·lacions d’altres parcs i jardins de Xàtiva

Xàtiva, 18 d’abril de 2019.- L’Ajuntament de Xàtiva, a través del departament de Parcs i Jardins, ha instal·lat jocs al jardí del carrer Trobat que contemplen les diferents diversitats de les xiquetes i xiquets de la ciutat. Aquests nous elements tenen en compte la inclusió d’aquells infants amb diversitat, trobant-se entre les noves instal·lacions, i entre altres, diversos jocs adaptats a diferents maneres de comunicar-se. A més a més, s’ha apostat per recuperar als carrers jocs tradicionals de taula, allotjant en el parc diverses taules on totes les persones, amb independència de la seua edat, podran jugar al parxís, escacs o dames.

Des de Parcs i Jardins s’ha apostat per aquest model diferent de jocs per al jardí del Casc Antic com a un nou espai inclusiu i dinamitzador, tenint en compte que a la ciutat ja existeixen més de cinquanta parcs amb model tradicional de jocs (gronxadors, tobogans, etc.).

Per altra banda, des de la regidoria de Parcs i Jardins, també s’informa que s’estan duent a terme millores a altres zones verdes de la ciutat, com ara la ficada de tanques al jardí de la plaça de la Bassa per protegir les diferents espècies durant l’ús habitual d’aquesta plaça. Així mateix, als diferents jardins de la ciutat, s’estan duent a terme actuacions de reposicions de plantes i arbrat , així com tasques de poda i manteniment.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...