Roger Cerdà: “hem de treballar intensament al costat de l’empresariat per millorar la situació econòmica de la ciutat”

El vicepresident d’Adexa felicita a l’alcalde i secunda la seua oferta “d’estabilitat i d’unió”

Xàtiva, 30 de maig de 2019.- Aquest matí a l’Ajuntament, s’han presentat dos importants esdeveniments organitzats per Adexa, l’associació d’empresaris de Xàtiva i La Costera: el 4rt Concurs Popular d’Arrós al Forn i la 8º Fira d’Automoció de Xàtiva. A l’acte de presentació han assistit l’alcalde en funcions Roger Cerdà, el vicepresident d’Adexa, José Vicente Ramón; el president d’Adexauto, Jesús Blázquez i la directora de màrqueting d’Adexa, Mº José Díaz Patiño.

L’alcalde ha agraït el treball dut a terme per l’actual equip directiu de l’associació Adexa, qui, segons Cerdà, “ha superat una situació complexa en aquestos quatre anys”. Cerdà ha situat a Adexa com a “l’associació de referència de la ciutat per a l’empresariat local i amb qui hem de treballar colze a colze”. Amb aquest plantejament, l’alcalde ha recordat que “són moltes les propostes que hem llançat en el nostre programa electoral. Hem de treballar de forma molt intensa per a millorar la nostra situació econòmica i fer-ho al costat de l’empresariat, al costat de la gent del comerç però també de la industria. Aquesta ciutat ha de recuperar del seu esplendor a nivell comercial i ha de millorar a nivell industrial. Ha de ser un pol d’atracció per a nous comerços i noves inversions”.

Per la seua banda, José Vicente Ramón, després de excusar l’assistència del president d’Adexa per motius laborals, ha felicitat oficialment a Roger Cerdà pels resultats obtinguts als comicis municipals. Ramón ha assenyalat que “ja van veient-se els fruïts del treball que hem fet durant molts anys en esdeveniments comercials però també a nivell industrial”. El vicepresident d’Adexa ha fet una crida a l’estabilitat i a la col·laboració entre institucions: “som molt més representatius i liderem el sector econòmic de la ciutat. Venen quatre anys molt importants per a la ciutat, quatre anys de calma i d’assossec en què anem a treballar de manera accelerada. Amb la unió amb l’Ajuntament anem a aconseguir tots els reptes que ens marcàrem al principi. Des d’Adexa estem oberts a qualsevol tipus d’unió i col·laboració en tots els aspectes”.

D’altra banda, Jesús Blázquez ha explicat que la vuitena edició de la Fira d’Automoció se celebrarà a l’Albereda Jaume I els propers dies 7, 8 i 9 de juny. La fira ha incrementat la participació fins a les 30 marques automobilístiques. Blázquez ha anunciat importants descomptes de fira en els vehicles exposats, que seran nous, de Km 0 i d’ocasió.

Finalment, Mº José Díaz Patiño ha dit que “gràcies a les gestions de l’alcalde, hem pogut recuperar la celebració del Concurs Popular d’Arrós al Forn”, certamen que se celebrarà a l’Albereda el proper diumenge 2 de juny. Les persones que vulguen participar al concurs, hauran de dur les seues cassoles cuinades a partir de les 12 hores, a l’estand que muntarà l’organització.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...