II edició del taller de pintura i revestiment de façanes

El 20 de maig s’inicià el segon taller formatiu per a la millora de l’ocupació dins de la planificació del programa T´Acompanye 2019, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

El primer día (1)

CASTILLO (2)

ENTRADA XATIVA (1)

CASTILLO (4)

Impartit pel formador, s’han seleccionat 20 persones desocupades participants del programa, tenint en compte la representació de tots els perfils que hi participen, per a rebre 100h de formació en la segona edició de “pintura i revestiment de fachadas”.

La formació s’impartix de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 13:00, fins al pròxim 21 de juny.

Una de les activitats del taller va ser la visita al Museu de Belles Arts, el passat dia 22 maig.

L’alumnat van tindre la possibilitat de contemplar l’exposició d’Ártur Heras, artista setabense.

Desde 012

MUSEO (12)

MUSEO (1)

MUSEO (9)

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...