El Palau de l’Ardiaca de Xàtiva prolonga l’obra d’Artur Heras

El Palau mantindrà l’exposició que s’albergava en aquest espai els caps de setmana de juny

Els altres tres espais de l’obra antològica d’Heras conclouen l’exposició i no podran prolongar-se per raons de programació

Xàtiva, 12 de juny de 2019.- L’èxit de l’obra antològica d’Artur Heras «Sura com el desig i el destí en la memòria», ubicada des del mes de març a diferents espais patrimonials de la ciutat: Palau del Arquebisbe Mayoral (Museu de Belles Arts-Casa de l’Ensenyança), antic Convent de Sant Domènec, Capella de l’Assumpció ubicada a l’Antic Hospital i Palau de l’Ardiaca, ha propulsat la seua prolongació fins al 30 de juny en l’espai del Palau de l’Ardiaca. En els restants espais, no s’ha pogut dur a terme la prolongació degut a raons de programació, donant pas a noves exposicions i activitats.

La extensió de l’obertura de l’obra d’Heras albergada al Palau de l’Ardiaca popularment conegut com Palau dels Borja, i titulada en aquest espai baix l’epígraf «RibHeras», ha estat possible a la col·laboració de l’Abad, D. José Canet i a la infraestructura que continua oferint l’Ajuntament de Xàtiva. D’aquesta manera, es pot, en part, donar satisfacció a la demanda de continuïtat que ha plantejat l’èxit de l’exposició de l’artista plàstic xativí Artur Heras.

El dies i horaris, fins al 30 de juny, d’accés al Palau de l’Ardiaca seran: els divendres de 11 a 14 hores i de 18 a 20 hores; els dissabtes de 11 a 14 hores i de 18 a 20 hores; i els diumenges de 11 a 14 hores, es a dir, divendres de matí i vesprada, dissabtes matí i vesprada, i diumenges de matí.

A més a més, s’ha programat un concert a càrrec del cor (veus blanques) Anna Magdalena, de Rocafort, el qual tindrà lloc el proper diumenge 23 de juny a les 12 hores a la sala d’exposició del Palau. Al mateix espai es pretén també fer la presentació del llibre sobre Josep de Ribera que publicaran conjuntament l’editorial Mediavaca i la fundació Alfons el Magnànim, un encontre literari i artístic, a un edifici emblemàtic, en el marc d’un homenatge a Ribera, amb el rerefons d’una ciutat compartida.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...