L’Ajuntament de Xàtiva rep a diferents clubs per reconèixer els seus èxits

Un membre del Club d’Esgrima ha guanyat el Campionat d’Espanya M10-M12, el club de futbol inclusiu d’ACOFEM-13 ha pujat a la primera divisió de la lliga Sportsa i el Club Taekwondo Xàtiva-secció Gimnàstica Aeròbica ha aconseguit un total de 41 medalles en Campionats Autonòmics, Estatals i Internacionals

Xàtiva, 20 de juny de 2019.- L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut aquest migdia a diferents clubs de la ciutat per reconèixer els seus recents èxits esportius. Aquests clubs són el d’Esgrima, l’equip de futbol inclusiu d’ACOFEM 13 i el club de Gimnàstica Aeròbica.

Paul Jakelsky, membre del Club d’Esgrima de Xàtiva, va guanyar per 10 a 3 el combat contra un membre del Club d’Esgrima de Barcelona, un dels clubs d’aquest esport més potents, proclamant-se campió d’Espanya en la categoria M10-M12. Aquest club està entrenat per John Jakelsky.

Per la seua banda, l’equip de futbol inclusiu d’ACOFEM 13, entrenat per Joan Soler, ha aconseguit accedir a la primera divisió de la lliga de Sportsa, una fundació el objectiu de la qual és millorar l’activitat física i la inclusió social dels usuaris.

Pel que respecta al Club Taekwondo Xàtiva-secció Gimnàstica Aeròbica, ha obtingut un total de 41 medalles: 7 medalles en la Copa Autonòmica, 10 medalles en el Campionat Autonòmic, 12 medalles en el Campionat d’Espanya, 2 medalles en Campionats Internacionals i 10 medalles en Gimnastes Internacionals. A més a més, 4 membres d’aquest club varen ser convocades per la la Selecció Espanyola de Gimnàstica Aeròbica per a participar en el Campionat del Món.

L’alcalde Roger Cerdà ha mostrat la seua satisfacció ficant en valor «la qualitat esportiva que té aquesta ciutat». També ha indicat que «gràcies als i les esportistes de Xàtiva, aquesta ciutat està consolidant i augmentant el seu reconeixement esportiu».

Esgrima

Equip futbol ACOFEM-13

Gimnàstica Aeròbica

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...