Taller de manteniment de parcs, jardins i sostenibilitat mediombiental

El 27 de juny, iniciem la primera edició del taller formatiu Manteniment de parcs i jardins i sostenibilitat mediombiental per a la millora de l’ocupació dins de la planificació del programa T`’Acompanye, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

S’han seleccionat 20 persones desocupades participants del programa, tenint en compte la representació de tots els perfils que hi participen, per a rebre 100h de formació en la primera edició de Manteniment de parcs i jardins i sostenibilitat mediombiental. Esta formaciò s’impartix de dilluns a divendres en horari de 9:00 a 13:00 fins al pròxim 31 de juliol.

En aquest curs s’impartiran els següents temaris.

  • Prevenció de riscos laborals en un entorn de la jardineria.
  • Els distints tipus de vegetació tant en la zona mediterrania com l’ Española.
  • Els tipus de jardins que es poden fer.
  • Informació de les eines de jardineria.

L’objectiu d’este curs és desenvolupar les habilitats necessàries per a la construcció, manteniment de jardins i plantes. Es realitzaran les operacions necessàries per a la construcció d’un jardí, així com la seua conservació i millora en condicions de seguretat i higiene i conservant el medi natural. Aprendran la creació i manteniment de jardins, donant nocions sobre tècniques de reg automatitzat, poda i característiques del sòl, a nivell professional.

IMG_20190627_094332

 

IMG_20190627_094355

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...