Taller d’ habilitatas socials

La passada setmana, realitzarem la primera edició del taller d’habilitats socials per a la millora de l’ocupació dins de la planificació del programa T’Acompanye, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.
S’han seleccionat 10 persones desocupades participants del programa, tenint en compte la representació de tots els perfils que hi participen, per a rebre 10 h de formació en habilitats socials per a l’ocupació.
Aquest taller s’impartix durant els dies 18, 20 i 21 de juny en horari de 9.30 fins a 12:30h.

Amb este taller, tenim com a objectiu que les persones participants adquirisquen aquelles competències i actituds que els permeten controlar millor la teua relació amb els altres per a establir relacions socials i/o laborals més satisfactòries en un ambient distés i relaxat. Els aspectes treballats han sigut l’autoconeixement, autoestima, asertividad, autocontrol i comunicació, relacionant-los en tot moment amb la cerca i manteniment de l’ocupació, i des d’una metodologia pràctica i aplicada, per mitjà de dinàmiques, exposicions i roll playing.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...