Taller manipulador/a d’ aliments

El 26 de juny, 27 persones participants del programa T’Acompanye han rebut el curs de Manipulador/a d’aliments i control d’al·lèrgens, dins de la planificació del programa d’itineraris, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social europeu (FSE) .

IMG-20190626-WA0005

IMG-20190626-WA0004

Amb la realització d’este taller les persones assistents milloren la seua ocupabilitat ja que les acredita per a realitzar qualsevol activitat laboral en què hi ha contacte directe amb els aliments durant qualsevol de les seues fases fins que arriba al consumidor final.

Les persones participants al llarg del curset han assolit els següents objectius: Conèixer els tipus d’ aliments i la contamonació a què són susceptible. Apendre pautes d’ higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions Identificar la normativa en matèria d’alimentació i altres problemes relacionats amb l’ alimentació no derivats de contaminacions com al·lèrgies i intoleràncies.

IMG-20190626-WA0006

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...