Joventut programa «Estiu Actiu al JOC»

Les activitats s’impartiran del 15 al 26 de juliol al JOC-Centre social de Joventut, Oci i Cultura

Xàtiva, 2 de juliol de 2019.- Aquest estiu, el JOC-Centre social de Joventut, Oci i Cultura, ubicat al carrer Abú Masaifa, 2-Baix, organitza diferents activitats d’oci diàries i eixides d’aventura destinades a joves d’entre 12 i 17 anys dintre d’un programa semblant a una escola d’estiu i amb l’objectiu de dotar d’activitats el temps lliure dels i les més adolescents.

Aquest programa es desenvoluparà els dies d’entre setmana del 15 al 26 de juliol, en horari de 10:30 hores a 13:30 hores a excepció de les activitats programades per a tot el dia. El preu de la inscripció és de 60 euros i la reserva de places, sent aquestes limitades, es pot fer de manera telemàtica a través del següent enllaç: https://forms.gle/QN3yZEW6MaRc2jp3A. Una vegada realitzat el pagament, s’ha d’entregar el consegüent justificant a la Casa de la Joventut de Xàtiva (C/Montcada, 14) i, al tractar-se de menors d’edat, els o les representants, en eixe moment, hauran d’emplenar una autorització i aportar una fotocopia del seu document d’identitat.

Es pot obtindre més informació al Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva , ubicat a la Casa de la Joventut, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dimecres de 18 a 21 hores, o a través del correu electrònic joventut@ayto-xativa.es o telefonant al 962274342.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...