PRACTIQUES DEL CURS DE CONFECCIÓ Y PUBLICACIÓ DE PÁGINES WEB

El 3 de juliol va acabar les practiques formatives del Certificat de professionalitat  “Confecció i publicació de pàgines web”, dins de la planificación del programa T’ Acompanye, actuació per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Els dos alumnes, participants del programa T’ Acompanye 2019, han realitzat les següents funcions: Crea, retocar i integrar components en pàgines web, d’acord  amb les especificacions de disseny rebudes per part de l’empresa, així com, participar en el procés de treball de l’empresa, seguint les normes i instruccions establides en el centre de treball.

IMG_20190702_140412

Aquestes practiques han tingut una durada de 80 hores, en un període comprés entre 11 de juny a 3 de juliol. Esperem, que els nostres participants amplien la seua possibilitats d’ocupació.

IMG-20190618-WA0008

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...