Rècord de participació en la XXXVa edició dels premis literaris «Ciutat de Xàtiva» 2019

S’han presentat un total de 141 obres per a les diferents modalitats de narrativa, poesia, i assaig i investigació

Xàtiva, 2 de juliol de 2019.- Els premis literaris «Ciutat de Xàtiva» han aconseguit el seu rècord de participació en l’edició de 2019 arribant a un total de 141 obres presentades. Dintre d’aquesta participació global, la modalitat on més obres s’han presentat ha sigut per al premi de poesia «Ibn Hazm» amb un total de 76 participacions. El premi de narrativa «Blai Bellver» i el d’assaig i investigació «Carlos Sarthou» han tingut una participació de 58 i 7 obres respectivament.

El jurat per a escollir les obres premiades estarà format, per a cada modalitat, per tres personalitats de reconegut prestigi en l’àmbit de cada gènere literari. Aquest jurat serà designat conjuntament per Edicions Bromera i l’Ajuntament de Xàtiva. Les obres presentades tenen que ser originals i inèdites.

Els premis estaran dotats de 9.000 euros per al de narrativa «Blai Bellver» i de 4000€ per al de poesia «Ibn Hazm» i el d’assaig i investigació «Carlos Sarthou».

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...