Miguel Poveda obrirà la XXII edició del Festival Nits al Castell de Xàtiva

El reconegut artista flamenc actuarà aquest dissabte i presentarà el seu últim treball «El tiempo pasa volando»

Xàtiva, 3 de juliol de 2019.- Aquest dissabte 6 de juliol comença amb Miguel Poveda una nova edició del Festival Internacional Nits al Castell, el festival de promoció turística que organitza cada any l’Ajuntament de Xátiva en un escenari patrimonial com el castell. El reconegut músic, amb més de 30 anys de carrera artística, obrirà el cicle de concerts presentant el seu últim treball « El tiempo pasa volando» .

Poveda interpretarà algunes de les formes més representatives del flamenc, des dels més festers fins als més profunds, en una exhibició de cant que es combinarà en el magnífic entorn de la fortalesa xativina. La majoria del repertori que Poveda oferirà al públic és un reflex del cant més tradicional, encara que amb l’estil que aporta l’artista, amb un aire renovador i personal. En aquest recorregut musical, Poveda passa per les distintes geografies flamenques i les diferents creacions de cantadors de generacions anteriors, deixant també espai a la màgia i la improvisació.

Les entrades per al XXII Festival Internacional Nits al Castell de Xàtiva estan a la disposició del públic en l’Oficina de Xàtiva Turisme, situada en Avinguda de Selgas, 2 (junt a la Font del Lleó), i en horari d’atenció de dimarts a dijous de 10:00h a 17:00h, divendres de 10:00h a 18:00h, i dissabtes i diumenges de 10:00h a 14:00h, o via online a través de la plataforma de venda d’entrades InstanTicket, disponible 24h (https://www.instanticket.es/). Així mateix, tal i com marca la normativa, es reservaran un 5% de les entrades per a la venda en taquilla, estant a la venda en el castell a partir de les 10 hores del mateix dissabte de l’espectacle i fins que s’esgoten.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...