Xàtiva organitza eixides aquàtiques per a joves

Les excursions es realitzaran a Aquopolis i a Gandia, el dia 20 i 23 de juliol respectivament

Xàtiva, 5 de juliol de 2019.- L’Ajuntament de Xàtiva organitza dos excursions per a joves destinades a passar un dia d’estiu al voltant de l’aigua. Les eixides, si bé son diferents, tenen com a objectiu principal fer gaudir a tots els participants en un ambient idoni amb coneguts, amics o família per tal d’oblidar-se de la calor d’aquests dies.

La primera eixida serà al parc aquàtic «Aquopolis» ubicat a Cullera, el dissabte dia 20 de juliol, mentre que la segona excursió estarà destinada a practicar diverses activitats aquàtiques a Gandia, el dimarts dia 23 de juliol.

Les dos excursions tindran partida a la plaça del País Valencià a les 9.00 hores i el preu dels viatges que inclouen tant transport com assegurança i entrada al parc aquàtic/activitats, és de 30 euros per a joves igual o menors de 30 anys amb carnet jove, i de 35 euros per a la resta.

Per altra banda, la reserva de places, sent aquestes limitades, es pot fer a la Casa de la Joventut de Xàtiva (C/Montcada, 14), on també es pot obtindre més informació en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dimecres de 18 a 21 hores, o a través del correu electrònic joventut@ayto-xativa.es o telefonant al 962274342.

EIXIDA A AQUOPOLIS (Cullera) ACTIVITATS AQUÀTIQUES

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...