Visita al jardí del bes

Els participants dins del Taller de Manteniment de parcs i jardins i sostenibilitat mediambiental de la planificació del programa T’Acompanye, Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu ( FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, van realitzar el 2 de Juliol una visita formativa al Jardin del Bes de Xàtiva, amb la finalitat d’identificar l’espècie vegetal i així poder reconéixer els procediments de sembra i plantació, al mateix temps que descriure els mitjans tècnics i els elements de control de màquines i equips.

IMG-20190702-WA0000
Aquest jardí és un lloc emblemàtic de la nostra Xàtiva. El  jardí del Bes rep el seu nom pels poemes d’amor que dedicava el filòsof italià Attilio Bruschetti a la seua estimada Carmen a l’ombra d’aquests mateixos arbres.  Se’l coneix també per Jardí de Carmen Pérez, a pesar que en origen se’l va conéixer per el “Jardí del Vers”.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...