Miguel Poveda va inaugurar el festival Nits al Castell amb una espectacular actuació

El cantant barcelonès va commoure al públic el passat dissabte en la inauguració del festival internacional de promoció turística de Xàtiva

Xàtiva, 09 de juliol de 2019.- El passat dissabte 6 de juliol Miguel Poveda va inaugurar amb la seua actuació una nova edició del Festival Internacional Nits al Castell que organitza l’Ajuntament de Xàtiva.

Des del primer moment, a pesar dels indicis de pluja i calor que ennuvolaven l’ambient, es va preparar tot perfectament per a l’ocasió. Miguel Poveda va mostrar des de l’inici del concert les ganes de passar-ho bé i d’entregar-se al públic per fer de l’actuació, una nit especial. I no és per a menys, el cantant va fer gala d’un emotiu i enèrgic directe combinat amb una excel·lent posada en escena.

Amb una veu impecable, Miguel Poveda va destinar la primera part del concert a cantar cançons dels seus últims discs com «Oda a Walt Whitman» o «Canción de la muerte pequeña» i la segona part, més emotiva, va profunditzar en alguns estils flamencs amb un públic molt entregat al cantant. Amb la satisfacció que li produïa cantar a Xàtiva com va transmetre al concert, la seua implicació amb el públic va ser excel·lent, interactuant amb tots ells de principi a final. Gràcies a l’ambient de l’espectacle, Miguel Poveda va aprofitar per improvisar dos temes més i fins i tot, baixar amb el públic, allargant així la màgica velada.

Una nit inoblidable per a la ment dels espectadors, plena de bona energia i il·lusió, que va fer que tots els assistents tornaren a casa amb un gran somriure.

Els pròxims concerts de Nits al Castell seran Karmen Souza (aquest pròxim dissabte 13 de juliol), Els Pets (dissabte 20 de juliol) i Manel Fuentes (dissabte 27 de juliol).

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...