La cantant internacional Karen Souza arriva al Nits al Castell de Xàtiva

La cantant argentina Karen Souza visita el Castell de Xàtiva per tal de contagiar-nos en directe amb la seua veu

Xàtiva, 11 de juliol de 2019.- Aquest proper 13 de juliol, dins de la programació de Nits al Castell, Karen Souza ens presentara el seu últim disc «Velvet Vault» (Music Brokers, 2017), disc produït i gravat a Colòmbia, Japó i Brasil.

Karen Souza és una cantant de jazz argentina que no es va iniciar en el jazz sinó en la música house. En canvi, va descobrir el seu talent innat per aquest gènere quan la van convidar a participar al primer disc de la sèrie Jazz & 80’s. Aquest primer pas va fer que la cantant començara també a gravar composicions pròpies i estàndards de jazz. Amb la seua icònica manera d’interpretar, va realitzar versions de temes d’artistes coneguts a nivell mundial com U2 o The Police. Després d’aquest primer treball publicat en 2011, Karen Souza publicaria tres més, el primer titulat «Hotel Souza» a 2012, el segon a 2014 titulat «Essentials II», i l’últim arribaria a 2017 amb el títol «Velvet Vault».

La veu greu i sensual de la magnètica Karen Souza es va fer cèlebre gràcies a les seves versions en clau jazz de grans clàssics del pop i del rock com «Creep» de Radiohead, «Personal Jesus» de Depeche Mode o fins i tot el «Get lucky» de Daft Punk i el «Billie Jean» de Michael Jackson.

Al seu nou treball, «Velvet Vault» (2017), la cantant argentina combina totes dues coses i a més també afegeix algunes magnífiques versions molt conegudes pel gran públic d’artistes com 10cc, Elton John, The Cure i Lou Reed. Un treball més vigorós i contundent amb una evolució que no abandona la seua essència ni la seua il·lusió al escenari.

El 5% de les entrades totals d’aquest segon concert, sent aquestes limitades i a punt d’esgotar-se per la via telemàtica, es ficaran a la venda, tal i com marca la normativa de venda d’entrades, el mateix dia de l’espectacle. Aquestes es podran aconseguir els dissabtes de cada espectacle a partir de les 10 hores del matí i fins esgotar entrades. Com a màxim es podran comprar en taquilla dos entrades per persona.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...