El castell de Xàtiva s’ompli amb la presència de Karen Souza

La cantant argentina Karen Souza i els seus músics posen color al festival Nits al Castell a Xàtiva

Xàtiva, 15 de juliol de 2019.- El passat dissabte 13 de juliol, Karen Souza va il·luminar la ciutat de Xàtiva una nit més en el Festival Nits al Castell amb la seua veu.

Després de recórrer Madrid i Barcelona, la cantant argentina va aplegar a Xàtiva amb la il·lusió de fer gaudir a tot el públic de les seus cançons. A pesar del temor a cancel·lar el seu concert, l’artista va decidir fer-ho amb el petit problema d’afonia que arrossegava, i encara així, va transmetre el seu sentiment a tots el espectadors i espectadores per mitjà de la seua veu greu i sensual per la qual es caracteritza.

Amb una planificació correcta i una organització essencial per al perfecte desenvolupament del concert, Karen Souza va demostrar una vegada més perquè es considerada una de les millors cantants de jazz de l’actualitat. La seua afinada veu junt a uns músics espectaculars que l’acompanyaven al seu repertori, on va cantar cançons del seu últim disc «Velvet Vault» i les versions més conegudes per la majoria del públic, van entusiasmar a tothom en el segon concert de Nits al Castell a Xàtiva.

El públic, que va omplir el castell de gom a gom, va gaudir d’una magnífica ocasió per escoltar el millor jazz internacional.

El següent concert el protagonitzaran el grup Els Pets el pròxim dissabte 20 de juliol on presentaran el seu nou treball «Som»; i l’últim concert serà el dissabte 27 de juliol amb l’actuació de Manel Fuentes.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...