Els regidors Ignacio Reig i Juan Giner assisteixen a la jornada de Meeting Fluing organitzada a Xàtiva

El castell de Xàtiva va rebre la III edició de Meeting Fluing, una jornada destinada a la digitalització per a la sostenibilitat energètica i del recurs hídric en xarxes de proveïment d’aigua

Xàtiva, 22 de juliol de 2019.- El passat dissabte 13 de juliol es va celebrar al castell la tercera edició de la jornada Meeting Fluing patrocinada per l’Ajuntament de Xàtiva on varen acudir els regidors Ignacio Reig i Juan Giner. La jornada va tractar temes com la digitalització per la sostenibilitat energètica i els recursos hídrics en matèria de xarxes d’abastiment d’aigua.

Aquesta edició ha comptat amb més de quaranta professionals del sector, entre ells professors, investigadors e enginyers procedents de l’administració i de l’empresa privada entre els quals va sortir un interessant flux d’informació, on cadascú aportava el seu punt de vista i la seua opinió.

Els temes que es van abordar en aquesta jornada van ser quatre fonamentalment: Les vàlvules reguladores i la regulació de la pressió en xarxes de distribució d’aigua; la selecció multi-criteri d’alternativa energèticament eficient de bombeig; la detecció d’anomalies i models de xarxes connectats a dades de camp i per últim, el tema del Smart Metering com a hardware, software i millora en la gestió d’abastiment.

Per altra banda, cal destacar que aquestes jornades són molt importants en aquests àmbits perquè permeten obtindre informació molt valuosa gràcies a la quantitat de professionals de diverses àrees els quals aporten informació addicional de diversa índole als temes que respecten. Per tant, la jornada fou una ocasió perfecta per enriquir-se i conèixer els problemes actuals com la sostenibilitat energètica o la qualitat de l’aigua gràcies a la renovació de sistemes hidràulics.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...