El prestigiós torneig de tenis Orysol torna amb la seua 41 edició

El torneig que comença aquest dilluns tindrà una fase prèvia amb 32 jugadors

Xàtiva, 26 de juliol de 2019.- Aquest matí, s’ha presentat a l’Ajuntament de Xàtiva la 41 edició del torneig de tenis Orysol que es disputarà al Club de Camp Bisquert. A la presentació han estat presents Pedro Aldavero com a regidor d’esports, Gonzalo Navarro, director del club de camp Bisquert, Ximo Revert, director tècnic, Maria Salvador com a representant de la empresa patrocinadora i la Reina de la Fira Laura Vidal.

El club de camp Bisquert organitza un any més el prestigiós torneig de tenis Orysol-Futures de Xàtiva que torna amb moltes novetats. Una de les més importats es la reducció de la fase prèvia de 64 a 32 jugadors, acte que ha produït queixes i que s’està estudiant per tal d’eliminar-lo la propera edició.

Aquest torneig, que comença el dilluns 29 a les 9.00 hores del matí tindrà esportistes de la talla de Pol Toledo, Nicolàs Sánchez o Jaume Pla. Finalment no ha pogut acudir el valencià Carlos Gimeno, finalista al torneig Wimbledon Junior fa unes setmanes.

Per altra banda, el torneig rebrà enguany també el nom de l’empresa patrocinadora Xàtiva Nítida « molt compromesa amb el món de l’esport ja que el tenis està molt lligat a la filosofia de l’empresa en matèria de respecte, companyonia i passió», com ha declarat la representant de l’empresa María Salvador.

Finalment Pedro Aldavero, regidor d’esports, ha declarat que «es un autèntic plaer tindre un torneig d’aquestes magnituds a la ciutat i tampoc s’ha d’oblidar donar les gràcies a tots els que fan possible aquest torneig, en especial als patrocinadors. Serà una setmana per gaudir d’un torneig excel·lent de gran nivell i realitzat per a que es puga gaudir de l’esport.»

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...