Arranca la reurbanització dels voltants de Sant Jaume

Les obres afectaran els carrers Pintor Climent, Pintor Perales i Portal de la Granja

Xàtiva, 6 d’agost de 2019.- L’Ajuntament de Xàtiva està duent a terme obres de reurbanització en els carrers Pintor Climent, Pintor Perales i Portal de la Granja (entre Pl. Sant Jaume i Pintor Perales), amb la finalitat de millorar les condicions de l’espai urbà. Les obres formen part del Pla ARRU de rehabilitació d’àrees urbanes degradades.

Durant l’execució de les obres, que compten amb un pressupost de licitació de 130.000 euros, només podran circular-hi els veïns i veïnes, restringint-se el pas de vehicles per aquesta zona. El termini de duració previst per a l’execució d’aquestes obres anirà des del 6 d’agost al 15 de novembre de 2019, aproximadament.

Les obres suposaran la millora de la il·luminació, la reordenació del trànsit, l’elevació del ferm i la instal·lació d’arbrat i mobiliari urbà.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...