Comença el muntatge de la Fira d’Agost 2019

Aquesta preparació produirà restriccions i tancaments als carrers del recinte ferial i voltants

Xàtiva, 7 d’agost de 2019.- Amb motiu dels preparatius de la propera Fira d’Agost 2019, els carrers i carreteres de Xàtiva es preparen per tal d’instal·lar tot el recinte ferial, tant carpes com atraccions. Per a que tot estiga a punt en la data marcada, i per facilitar tot el treball que realitzen les persones encarregades de muntar-ho tot, es produiran restriccions i tancaments en els carrers i places que afecten aquesta festivitat.

En primer lloc, el dimecres 8 d’agost es produiran els primers treballs de muntatge de les atraccions, fet que produirà el tancament de l’avinguda Pintor Juan Francés Gandia amb el consegüent desviament del tràfic. A més, aquest mateix dia la plaça Espanya es trobarà oberta amb restriccions, per la qual cal estar pendents de la seua situació.

Per altra banda, el divendres 9 d’agost a partir del migdia es produirà el tancament total de la Plaça Espanya i per tant, el tràfic tant de la pujada com baixada a Bixquert es desviarà per la carretera vella de Genovés com anteriorment.

Per últim, el dissabte 9 d’agost es produiran restriccions de tràfic en tot el recinte ferial a causa del muntatge de la Fira.

De tal manera, s’espera que el muntatge i preparació de la Fira d’Agost 2019 es realitze sense cap incident i amb la millor qualitat i paciència possible, per tal de fer del recinte ferial un recinte segur i còmode per tothom.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...