PLA D’ACCIÓ PER AL CLIMA I L’ENERGIA SOSTENIBLE (PACES)

Es requereix de participació per a poder definir les línies d’actuació sobre el clima i energia al municipi

Xàtiva, 08 d’agost de 2019.- Com a mesura enfront del Canvi Climàtic a nivell local 206 municipis valencians s’han adherit al Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia entre els quals es troba Xátiva.

L’objectiu d’aquest qüestionari és obtenir informació que serà tinguda en compte en el Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenible (PACES) del seu municipi, amb la finalitat de definir les línies d’actuació d’aquest.

Li demanem la seva col·laboració per a emplenar el qüestionari aportant, ja que la seva participació és clau per a realitzar actuacions necessàries per a la millora del seu municipi.

Les respostes i la presentació de les dades seran tractats de forma anònima, de conformitat amb el que s’estableix en la Llei orgànica 3/2018 sobre protecció de dades personals i garantia de drets digitals.

El link per a Xàtiva és el següent:

https://forms.gle/5jCK32j8AirD2wi97

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...