Segona edició de Taller MANIPULADOR/A D’ ALIMENTS

Ahir 26 de setembre, 21 persones participants del programa T’Acompanye han rebut el curs de Manipulador/a d’aliments i control d’al·lèrgens, dins de la planificació del programa d’itineraris, Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social europeu (FSE) . Amb la realització d’este taller les persones assistents milloren la seua ocupabilitat ja que els acredita per a realitzar qualsevol activitat laboral en què hi ha contacte directe amb els aliments durant qualsevol de les seues fases fins que arriba al consumidor final. Açò inclou durant: la seua preparació, fabricació, transformació, envasament, emmagatzemament, transport, distribució, venda, subministrament i servici.

IMG-20190927-WA0009 IMG-20190927-WA0002

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...