Alfabetització Digital al programa T’Acompanye

Hui 3 d’octubre de 2019, 20 persones participants del programa T’Acompanye han iniciat el curs d’Alfabetització digital, realitzat a la CPFPA Francesc Bosch i Morata, dins de la planificació del programa T’Acompanye, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE).

El curs està dirigit a totes aquelles persones que, per motius formatius o generacionals no tenen accés a les noves tecnologies i, que desitgen adquirir els coneixements bàsics que permeten aconseguir les habilitats necessàries per a desenvolupar-se a la societat actual.

Els objectius han d’aconseguir una vegada finalitzada la formació que puguin adquirir coneixements teòric-pràctics bàsics sobre el món de la informàtica, l’ordinador, així com realitzar operacions bàsiques amb el sistema operatiu de windows i ús d’internet per a afavorir la inserció laboral.

IMG_20191003_093335 IMG_20191003_093435

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...