El col·legi Pla de la Mesquita guanya el II Concurs Escolar de reciclatge de paper

El centre guanya més de 1.300 euros que s’invertiran en material escolar

Xàtiva, 11 d’octubre de 2019.- El col·legi d’Educació Especial Pla de la Mesquita ha aconseguit el primer premi al II Concurs Escolar de reciclatge de paper i cartró, valorat en 1.333 euros que seran invertits en material escolar, i organitzat per UTE Edificios Xàtiva amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva.

El concurs, que va ocupar la data entre el 15 d’octubre de 2018 i l’1 de juny de 2019 tenia com a objectiu el foment del reciclatge als centres escolars a través d’una campanya de conscienciació.

Periòdicament es pesava cada fracció de paper als col·legis participants, i finalment el total del paper reciclat es dividia entre el nombre d’alumnes del centre per tal d’obtenir la mitjana de quilos per alumnes. El centre guanyador ha estat finalment el Pla de la Mesquita, en el que s’han recollit un total de 466 kilograms de paper i cartró pels seus 73 alumnes, el que equival a 6,38 kilograms per persona.

El lliurament del premi s’ha realitzat hui al centre guanyador a través de la regidora de Medi Ambient Reme Sinisterra i responsables de l’empresa de neteja. «Aquest concurs, instrumentat dins de les millores del contracte de neteja, dona una visibilització de com es pot contribuir des de menuts a aportar el nostre granet per tal de pal·liar la contaminació i tindre cura del medi ambient, preservant el nostre entorn», ha manifestat Sinisterra.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...