La Biblioteca Municipal presenta el proper dijous 17 d’octubre la campanya «Llegim?»

La cita tindrà lloc a la Sala Infantil a partir de les 18 de la vesprada

Xàtiva, 11 d’octubre de 2019.- El proper dijous 17 d’octubre tindrà lloc a la Sala Infantil de la Biblioteca Municipal, a partir de les 18 de la vesprada, la presentació de la campanya de foment lector «Llegim?», amb la col·laboració de la Fundació Bromera.

Es tracta d’una iniciativa dirigida especialment a les famílies de xiquetes i xiquets de 0 a 6 anys, amb una sessió d’animació que correrà a càrrec de la contacontes Elena Roig, qui explicarà a les famílies en què consisteix aquesta campanya de lectura i aprofitarà per contar contes als més menuts.

La campanya «Llegim?» ofereix vídeos amb contes, redolins, endevinalles i cançons en valencià, disponibles al web www.llegim.org, on es poden trobar també receptes per a despertar en les xiquetes i els xiquets el gust per la lectura.

En l’acte es repartiran 50 quaderns entre les famílies assistents, en els que es poden trobar recomanacions de lectures i estratègies per a fomentar a casa l’hàbit lector dels més menuts.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...