Obtenció del carnet de carretilla elevadora

El 19 de octubre, 14 persones participants de T’Acompanye, varen realitzar el curs de Carretiller/a amb la finalitat de millorar les possibilitats d’ocupació dins de la planificació del programa d’itineraris T’Acompanye, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu ( FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

IMG_20191019_093533

A través d’aquest curs les persones participants obtenen el carnet de carretiller/a. Els objectius que possibiliten  aconseguir un nivell de domini en el maneig d’elevadors i per a dur a terme les seues obligacions laborals de forma segura i eficaç són les següents:

  • Conéixer la normativa existent respecte al maneig de maquinària dins de l’àmbit laboral, així com drets i obligacions.
  • Conéixer tota la gamma de diferents carretons que poden trobar dins de les empreses i garantir el seu maneig segur i eficaç.
  • Garantir un maneig segur de les càrregues en el cas de carretons elevadors .
  • Conscienciació del risc intrínsec que suposa el maneig d’aquesta maquinària sense observar les normes de seguretat.

IMG-20191019-WA0016              IMG-20191019-WA0007

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...