La Casa de les Dones programa per a la propera setmana un curs d’emprenedoria per a dones

La cita tindrà lloc els dies 5 i 7 de novembre de 17 a 20 de la vesprada

Xàtiva, 30 d’octubre de 2019.- La Casa de les Dones albergarà la propera setmana un taller anomenat «Teixint xarxes entre dones al mig rural per a apoderar-se, emprendre i connectar», que està dirigit a dones de tota la Comunitat Valenciana.

El taller tindrà lloc concretament el dimarts 5 i dijous 7 de novembre, de 17 a 20 de la vesprada, amb l’objectiu de formar a les dones en disciplines innovadores en el sector agrari per a la seua plena incorporació laboral, social i econòmica.

En la primera sessió, que portarà per nom «Empodera’t», es brindaran eines de desenvolupament personal per a augmentar la conscienciació del potencial de la dona en l’entorn rural i la seua capacitació en la nova creació de projectes d’economia social, emprenedoria personal o col·lectiva. La segona i tercera sessió, amb el nom «Empren», versaran sobre com posar en acció la idea de negoci brindant coneixements en la creació d’un pla de negoci, creació de xarxes de contacte i ajudes i subvencions existents. I per últim, la sessió «Comunica’t» parlarà de les formes per comunicar i difondre el projecte d’una manera senzilla i pràctica, utilitzant els mitjans digitals.

Des de la Casa de les Dones i la regidoria de Dona i Igualtat han animat a participar «a totes les dones emprenedores per tal de formar-se i prendre la iniciativa innovadora». Les inscripcions poden fer-se a la Casa de les Dones o bé telefonant al 96 228 98 52 o al 678 869 129.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...