Taller de Pintura i revestiment de façanes

“El passat 14 de novembre, varem iniciar la III edició del taller formatiu_Pintura i revestiments de fatxades per a la millora de l’ocupació dins de la planificació del programa T’Acompanye, Actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

S’han seleccionat un total de 14 persones desocupades participants del programa, tenint en compte la representació de tots els perfils que hi participen, per a rebre 100 h de formació al llarg de 25 dies.

Esta formació teòrica-pràctica s’imparteix de dilluns a divendres en horari de 9 a 13h fins al pròxim 19 de desembre del 2019.”

“El taller es divideix en 3 fases: Fase 1ª formació bàsica, Fase 2ª de formaciò especifica i Fase 3ª de pràctiques a diversos edificis municipals de la ciutat de Xàtiva.

L’objectiu dels diversos tallers és el d’introduir a l’alumne en l’ofici de pintor. Sent els objectius específics del mateix: conèixer els materials, ferramentes, mitjans auxiliars empleats pel pintor; els tipus i característiques dels vernissos i la seua aplicació, així com, els tipus i característiques de les pintures següents: laques, esmalts, i pintures. Aprendre a planificar i organitzar el treball. Preparar els suports, per mitjà de l’ocupació de tractaments especials i emprimacions, així com aplicar tant les pintures al tremp com les plàstiques.”

Actualment les persones que assisteixen al taller han reparat i pintat els desperfectes de la façana del centre del jubilat del municipi.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...