L’Ajuntament de Xàtiva rep als Premis Extraordinaris de Primària

Un total de 15 alumnes de la ciutat aconsegueixen aquest reconeixement de la Generalitat pel curs 2018-2019

 

Xàtiva, 29 de novembre de 2019.-  L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la primera tinent d’alcalde Xelo Angulo han rebut hui al saló de plens de l’Ajuntament de Xàtiva als i les diferents estudiants de la ciutat que han aconseguit el Premi Extraordinari de Primària durant el curs 2018-2019.

En total han estat quinze els i les alumnes que han aconseguit aquest reconeixement per part de la Generalitat Valenciana, d’un total de cinc centres. Per part del CEIP Beato Jacinto Castanyeda: Marina Alberola Camarasa, Jordi Gramage Gironés i Inés Pérez Montesinos; del Col·legi Claret: Pepe Guerrero Ferragud, Mireia Llopis Francés i Victor López Ballester; del col·legi La Immaculada: Paula Cano Aroca, Maika Sarrió García i Sofía Taich Vidal; pel que fa al col·legi Nostra Senyora de la Seu: María Martín Nogueroles, Javier Tormo Moll i Sofía Vizcaíno Benet; i finalment del CEP Gozalbes Vera: Nadia García Fernández, Carlos López Mas i Laura María Martínez Terol.

«Des de l’Ajuntament de Xàtiva estem plenament orgullosos de tindre a 15 xiquets de la nostra ciutat nomenats com a Premis Extraordinaris. Volem felicitar tant als xiquets i xiquetes com a les seues famílies, perquè quan algú és Premi Extraordinari és perquè a sa casa hi ha interès en que eixe xiquet o eixa xiqueta traga endavant els seus estudis», ha declarat en l’acte l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui a més ha instat als alumnes «a seguir mantenint el nivell d’estudis d’ara, treballant i estudiant per aprofitar totes les oportunitats i tenir un millor futur».

L’obtenció del premi extraordinari d’Educació Primària es fa constar en l’historial i en l’expedient acadèmic de l’alumne o l’alumna.

 

 

 

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...