Xàtiva inicia els tràmits per licitar la redacció del projecte del nou col·legi Pla de la Mesquita

Els serveis de redacció suposaran una inversió de 345.000 euros, dels quals 187.571 corresponen a l’anualitat d’aquest any 2019

Xàtiva, 9 de desembre de 2019.- L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat l’expedient per a la contractació dels serveis de redacció del projecte bàsic d’execució i direcció de les obres de construcció del nou col·legi d’Educació Especial Pla de la Mesquita, per un import de poc més de 345.000 euros dels quals 187.571 es correspondran amb l’anualitat d’aquest any 2019.

«Avancem a bon ritme les gestions relatives al Programa Edificant. En les properes setmanes anem a licitar el servei de redacció per al projecte bàsic d’execució i la direcció d’obres de construcció del nou Pla de la Mesquita» ha explicat el regidor d’Obres Ignacio Reig, qui ha afegit que «es tracta d’un contracte molt important atès que servirà per poder redactar el projecte de construcció d’un col·legi que té una inversió superior als 6 milions d’euros». Reig espera que la redacció del projecte estiga llesta durant el primer semestre del proper any 2020, per a passar a ser aprovat per la Generalitat Valenciana i posteriorment, en octubre del proper any, passar a la licitació d’obres.

L’Ajuntament de Xàtiva assumeix el repte d’iniciar els tràmits de construcció de les obres lligades al Programa Edificant, però es troba amb una insuficiència de mitjans propis, atès que l’organisme no disposa de mitjans materials ni personals suficients per a portar a terme l’objecte del contracte com a conseqüència dels treballs específics a realitzar, que han de ser executats per professionals especialitats.

La parcel·la on s’ubicarà el nou col·legi d’Educació Especial Pla de la Mesquita està situada en la Ronda la Vila, entre el pavelló Francisco Ballester i el col·legi British School, front al Poliesportiu Les Pereres, i compta amb 8.639 metres quadrats. L’edifici serà de planta única i comptarà amb una superfície de més de 4.500 metres quadrats.

TAMBÉ ET POT AGRADAR ...